Zanosna tridesetjednogodišnja manekenka uživa u suncu i moru u društvu verenika Jamia Mazurea i njihovo dvoje dece, četverogodišnje ćerkice Anje i jednogodišnjeg sinčića Noaha, a svoje utiske je podelila i sa svojim fanovima putem društvene mreže Instagram.

- Leto, celodnevno uživanje na plaži, kupanje i naravno nezaboravna Ibica – napisala je brazilska manekenka i  priznala da joj je ovo jedan od boljih i kvalitetnijih godišnjih odmora u poslednjih nekoliko godina.

Da joj je leto omiljeno godišnje doba zanosna manekenka neretko je navodila, a priznala je i da uživa dok posmatra svoja dva anđela kako bosi hodaju po dugim peščanim plažama i uživaju u morskim radostima.

- Deca jako brzo odrastaju i treba uživati u svakom provedenom trenutku s njima. Nekada se ne mogu nagledati svoje dece. Želim doživotno da urežem u pamćenje svaki njihov pokret, osmeh, ispali zub i ogrebano koleno. Time ću se hraniti do kraja života, a to je moja garancija za sreću. Imamo lep život u Brazilu, sve je oko nas raskošno i sveže, uživamo u svežoj hrani i zdravim namirnicama, na kojima insistiram svakog dana – rekla je slavna manekenka.