U intervjuu za britanski Daily Expres, slavna Carrie Bradshaw otkrila je da, iako mnogi to očekuju od nje, ipak više ne posvećuje mnogo vremena modi.

"Ne obraćam pažnju na oblačenje. Ovih dana srećna sam ako izađem iz kuće da posetim prijatelje. Veći deo dana provodim kod kuće, u ulozi majke, za šta je potrebna potpuno drugačija garderoba. Iako jako cenim lepu odeću, ipak nisam zaluđena modom kao što ljudi od mene očekuju", navodi Parker.

Sara u šali navodi da u formi ostaje zahvaljujući njenoj deci, devetogodišnjem sinu Jamesu i dvogodišnjim bliznakinjama Marion i Tabithi, zbog kojih uvek mora da bude u pokretu.

"Ne mislim da sam u formi u poslednje vreme. Moram da se posvetim treninzima mnogo više nego u dvadesetim godinama kako bih videla rezultate. A kada je nega lepote u pitanju, kupujem kreme protiv bora što više mogu! Kupim svaku na čijem pakovanju velikim, zatamnjenim slovima piše „uklanjanje“! Ipak, najbolje se pokazala Garnier Ultra-lift krema namenjena uklanjanju bora, koja uz to i hidrira kožu a i zaista je jeftina", objašnjava slavna glumica.