Trenutno jedna od najtraženijih svetskih modela, Cara Delevigne postala je omiljena u modnom svetu, noseći prestižne kolekcije Oskara De La Rente, brendova Moschino i Chanel, ali od skora njeno ime postaje sve traženije i u svetu filma.

Ova nedavno otkrivena zvezda svoje prvo iskustvo sa glumom imala je ulogom u poslednjoj adapatciji Ane Karenjine, u kojoj je glumila princezu Sorokinu zainteresovanu za brak sa grofom Vronskim, koga tumači mladi engleski glumac Aaron Taylor Johnson.

Aaronova žena Sam Johnson izabrana je za režesira predstojećeg erotskog filma, što lepoj Cari daje dodatne šanse za ulogu, zahvaljujući ovim bliskim vezama u industriji.

"Za vreme snimanja Ane Karenjine, Kara je postala bliska sa Saminim mužem Aaronom. Ona je trenutno globalna ikona, dobra je glumica i Sem je želi u filmu. Njen agent je razgovarao sa scenaristkinjom Kelly Marcel, tako da postoje šanse da ova uloga bude napisana za nju u vrlo upečatljivom maniru", objasnio je izvor blizak modelu.

Glumica je trenutno jedna od glavnih favorita i kako saznaje britanski magazin The Sun, jako joj je stalo da dobije baš ovu ulogu jer želi da je u filmskom svetu shvate kao ozbiljnu glumicu.

Cara je predložena i za jednu od vodećih uloiga u novom britanskom filmu Kids in Love.