Dvadesetdevetogodišnja instruktorka joge i supruga slavnog glumca, Hilaria Baldwin, primljena je sinoć u njujoršku bolnicu Mount Sinai, gde je na svet donela njihovo prvo zajedničko dete, a odmah nakon porođaja putem društvene mreže Twitter obavestila je javnost o prinovi.

"Presrećni smo što možemo da podelimo radosne vesti o rođenju naše ćerkice Carmen Gabriele! Apsolutno je savršena!",  napisala je Hilaria na Twitteru, a odmah za njom istim povodom oglasila se i Alecova sedamnaestogodišnja ćerka Ireland, koju ima iz braka sa glumicom Kim Basinger.

"Dobrodošla na svet Carmen! Postala sam sestra! Ja sam najbolja starija sestra! Mnogo te volim! - napisala je Ireland.

Izvor blizak porodici izjavio je za New York Daily News da je Alec takođe jako uzbuđen i presrećan zbog pristizanja prinove.

Hilaria je ranije otkrila da planira da se porodi prirodnim putem, ali da neće odbiti epidural ako ne bude mogla da trpi bolove.

"Za sada, želim da se porodim prirodnim putem. Ne kažem da imam nešto protiv epidurala, ali ipak, to je način na koji sam odgajana - prilično sam prirodan tip osobe. Ipak, ukoliko bolovi budu nepodnošljivi, neću imati problem da pristanem na epidural. U svakom slučaju, videćemo kako će se stvari odvijati",  navela je ranije Hilaria.