"Nekada može biti teško izgovoriti Volim te. Ja te osećaje definitivno gajim prema Nancy ali to nije lako reći", objašnjava sedamdesetjednogodišnji muzičar za The Sun i dodaje da je zato smislio odlično alternativno rešenje.

Naime, muzičar je posvetio pesmu Scared voljenoj supruzi, sa kojom je u braku od 2011. godine i na taj način joj  priznao svoje najiskrenije emocije.

"Nekoliko rečenica u toj pesmi na najbolji mogući način opisuju naš odnos i brak. To je predivna balada s novog albuma New koja je definitivno posvećena mojoj predivnoj  supruzi i koja je nastala iz dubine moje duše i srca. Na najbolji mogući način sam joj rekao što osećam prema njoj, kroz pesmu. Balada govori o čoveku kog je strah da voljenoj ženi kaže da je voli, ali nema tu ničeg lošeg ili ružnog, već je reč o najlepšim osećanjima koje neto može gajiti za partnera ili partnerku sa kojim treba postupati oprezno i nežno. Za mene je ljubav najplemenitija stvar koja postoji i prema njoj se treba tako i ponašati", zaključio je Paul i priznao da osećaje koje gaji prema supruzi radije pokazuje delima nego rečima, jer je kako i sam kaže, u tome je dosta bolji.