Iako nas ne bi čudilo da Riri uskoro postane modna blogerka, evidentno je da sve više ta linija između poznatih, blogera, pop zvezda i urednika društvenih mreža nestaje i stapa se u jedno.

S druge strane, obasipanje poklonima od strane najvećih kreatora današnjice poput Miuccia Prade, Donatelle, Stelle i drugih jasno pokazuje koliko je pop zvezda IT cura u fashion biznisu, i koliko modnoj industriji znači kad izabere neki brend za nastup, ali i običnu šetnju gradom.

Rihanna je iskoristila svoj i te kako popularan profil na mreži Instagram ne bi li u stilu modne blogerke pokazala (ponosno) kolekciju prazničnih poklona. Tu su posebni pokloni od Stelle, McQueena, Versacea, Rodartea…luksuzne torbe, raskošan, seksi donji veš, efektne cipele.  Zanimljivo je da nema nekog propratnog wow elementa u postovima, već klasičan hastag "thank you".

Rihanna je očito svesna da će pokloni nastaviti da joj dolaze i bez nekog velikog feedback s njene strane, pa i kada je karticu u okviru poklona personalno potpisala Versace mama, Donatella.

A kada znamo da Ririn profil prati više od 11 miliona vernih pratioca, uvereni smo da se Donatella neće posebno naljutiti što joj se Rihana nije specijalno zahvalila, jer it’s all business today.