22-godišnja lepotica je navikla da se oslanja često prilikom osmišljavanja autfita na garderobu svoje slavne majke, pa se često svađa sa sestrama Lizzie i Jade oko Jerrynih cluctc torbica i luckastih kardigana...

“Kada sam kao mala gledala majku kako se sprema za izlazak, volela sam da isprobavam njenu odeću, cipele. Često sam se skrivala u njenom garderoberu..., bili su to magični trenuci. Naravno, moje starije sestre su i tada uspevale da budu brže od mene i da uzmu bolje komade pre mene, ali još uvek imam ekskluzivu na Vivienne Westwood kardigane koje moja majka poseduje,“ izjavila je Georgia za francuski Elle magazin.

Poznata manekenka je naglasila da voli posebno da uzima clutch torbice od majke shodno činjenici da nema svoje u velikom broju.  Jedinu stvar koju Georgia ne može da nosi su majčine cipele jer su za broj veće.

U intervju za Elle, manekenka se dotakla i svog bohemian stila naglašavajući da voli da ga kombinuje sa holivudskim, ali onim koje su negovale dive iz zlatnog doba Holivuda.

“Volim stil koji je dominirao tokom četrdesetih. Odeću koju su nosile Greta Garbo i Bette Davis.... tu ekstremnu ženstvenost. Od kreatora posebno cenim rad Vivienne Westwood. Odrasla sam kraj mame koja je bila i još uvek je njen veliki fan. Vivienne je drugačija i zabavna. Ona nikada ne prati trendove i to je ono što mi se posebno sviđa kod nje. Takođe pratim rad Alwxandera Wanga, a nedavno sam otkrila i novog dizajnera nakita Dominica Jonesa.“