Već smo pisali o savršenom autfitu za prvi sastanak o kom se uvek digne buka i prava debata na sajtovima. Ovoga puta vam donosimo spisak stvari (odevni komadi, detalji, šminka) koje treba da zaobiđete dok planirate autfit za 1st date! (Iako ih ovaj put nećemo spomenuti, nadamo se ipak da znate kako se sankcije, takođe, odnose na japanke, sportski kombinezon i rolke). 

Crveni ruž

Znak “stop” se u globalu odnosi na bilo koji ruž. ( Naravno, ako želite da se na prvom desi i prvi poljubac?)

Nova odeća

Da, znamo da samo što ste kupili fantastičan komad koji biste mogli sjajno da iskombinujte, ali to iziskuje znatno više vremena u planiranju jer ga niste već “prošetali” i niste baš sigurni uz koji drugi komad ide najbolje. Takođe, zamislite da je to neka super suknja ali se “lepi” na čarape ili se previše “otvara” dok šetate, a o novim cipelama ni govora! Dosta vam je briga kako će proći sastanak, ne želite valjda još da brinete o žuljevima ili suknji koja vam ne da da dišete, niti da sedite pristojno?    

Loš brushalter

U vašem gornjem delu mora sve da bude perfektno, ne želite stalno krišom da pomerate bretele ili odlazite često u toalet.

Turban, odnosno bilo šta na glavi, bilo da je to marama ili kapa

Da, turban može da bude zanimljiv detalj ali takođe i muka ako padne, ili se raspadne. Ne želite da vas pita: Jel te boli glava, ne?

Bilo šta što odvlači pažnju ili je neobično

Ukoliko ste devojka koja uglavnom od šminke koristi samo sjaj za usne i maskaru, ako se pojavite na prvom sastanku sa dosta šminke to može samo da bude pogrešan potez. Budite ono što jeste jer niko ne želi šaradu, ili da se pravite da ste nešto što niste.

Majicu sa imenom ili slikom benda koji obožavate da slušate

E, ovo stvarno da vam nikad ne padne na pamet. Prvo: možda vaš dejt ne podnosi vaš omiljeni bend, a drugo: ceo razgovor bi mogao odmah da krene pogrešnim putem, ka čudnoj konverzaciji o muzici, bendovima. To je za drugi dejt. Prvi je za flert. Zapamtite.