Ukupna vrednost svih utešnih poklona pripremljenih za ovogodišnju dodelu nagrada Oskar iznose oko 55 hiljada američkih dolara, a otkriveni su i sadržaji svih poklon paketa.

Naime, svi nominovani koji ne budu osvojili Oskara, sa sobom će poneti jedan od raznovrsnih i luksuznih poklon paketa u kojima se, između ostalog, mogu naći egzotična putovanja kao i ručno izrađeni švajcarski sastovi.

- Veliko nam je zadovoljstvo što slavne osobe možemo da upoznamo sa tolikim brojem brendova i kompanija. Ipak, najveća prednost poklona tog dana jeste to što će poznati uvek imati uspomenu na taj važan dan u njihovim životima – izjavio je je Laš Feri,  predsednik kompanije Distinctive Assets koja se bavi brendiranjem proizvoda.

Ovo su samo neki od poklona za ovogodišnje gubitnike: putovanje u Japan (3200 dolara), putovanje u Las Vegas (9000 dolara), putovanje u meksički Spa Resort (3300 dolara), kućni Spa sistem (2500 dolara), terapije za kućne ljubimce (1600 dolara), umetnička grafika (1000 dolara), fitness program (850 dolara), cipele Max Martin (750 dolara), dizajnerska narukvica Jan Lewis (400 dolara), krema Acure (280 dolara), torba Jitseu (270 dolara), kamera Narrative Clip (270 dolara).