Beyoncé, Sheryl Sandberg , Jane Lynch, Diane von Furstenberg, Jennifer Garner i druge uspešne žene poslale su poruku devojkama da bez ustručavanja preuzmu vođstvo u „muškom svetu“.

Polazeći od pitanja zašto određeni pridevi kada stoje uz muško ime zvuče kao kompliment, dok uz žensko imaju negativnu konotaciju, ova ekipa smatra da je krajnje vreme da se otarasimo tradicionalne ideje o tome da je muškarac šef, dok žena samo pokušava da šefuje.

Nametljiva, tvrdoglava, sklona šefovanju, najčešći su epiteti koji se dodaju uspešnim i ambicioznim ženama, a kao što kaže  Jennifer Garner: „Etiketiranje jeste važno pitanje!

Organizacija Girl Scouts udružila se zato sa televizijskom kućom Lifetme i okupila velika imana iz različitih oblasti, u nameri da podigne svest žena o stereotipima kojih obično ni same nisu svesne.

„Žene su manje zainteresovane za vođstvo od muškaraca“, izjavila je Beyonce, a iza toga uglavnom stoji strah da će biti prozvane nametljivima.

So, u cilju rušenja svih stereotipa i oslobađanja društvenih stega, Queen B je poslala svoju ultimativnu Girl Power poruku: I'm Not Bossy. I'm The Boss.