Kostimi koje diva nosi na svojoj evropskoj turneji koja se 27. marta završava u Lisabonu, privlače pažnju, ali i ljubomoru od trenutka kada su predstavljeni široj javnosti.

Globalna muzička zvezda koja je pre neki dan imala nastup u nemačkom gradu Kelnu, se na sceni u trenutku kada je na redu bila pesma “Run the World”, pojavila u više nego spektakularnom izdanju: metalik, red haljini (duksu-tunici) iz jesenje kolekcije Toma Forda sa brojem 61, koju je dizajner prikazao na nedavno završenom London Fashion Weeku.

Nakon nastupa, Queen Bey je postovala video na svoj Instagram profil na kom dominira scenom u fantastičnoj haljini. Da li je potrebno da vam kažemo da pomenuti video pregledali već 15 puta!?

Fashion i moć u paru. To je bio osećaj kada smo videli divu na sceni, ali nismo mogli da zaboravimo da je Tom Ford upravo ovaj model dizajnirao u čast njenog supruga, Jay Z-a.    

“Romansa” između repera i dizajnera je počela prošle godine kada je Jay Z snimio pesmu s nazivom “Tom Ford.”

“On je sjajan dečko. Kada sam prvi put čuo pesmu, morao sam da koristim google translate da bih razumeo značenje svih reči, ali poruka je definitivno bila pozitivna: 'On se ne drogira, on nosi Toma Forda',” izjavio je Tom skoro gostujući kod Jimmy Kimmela.  

Tada je Jay Z osmislio duks s imenom Toma Forda koji se dopao kreatoru koji je odlučio da osmisli haljinu inspirisanu duksom. Bilo je pitanje vremena kada će diva obući model.