Neko će zapevati "o Anna, tugo naših dana, šta si dopustila", ali biće i onih koji će pozdraviti ova odluku Anne Wintour.

U svakom slučaju, iako smo mislili da će Vogue naslovnicu pre dobiti njena sve popularnija polusestra Kendall Jenner, Anna nas je prevarila i bez bilo kakve najave predstavila aprilsku naslovnicu sa Kim i Kanye Westom!

33-godišnju Kim i slavnog repera je za njihovu prvu Vogue ( da li će biti još..?) naslovnicu slikala velika Annie Leibovitz, a par je najavljen na naslovnoj kao trenutno “najaktuelniji par na svetu”.  

Zvezda rijalitija je za ovaj photosession pozirala u beloj venčanici kraj Kanye (36) koji je stilizovan u klasično tamno teget odelo dok svoju dragu drži nežno oko strukam, blago joj dodirujući vrat.

Glasine da je naslovnica sa Kim u pripremi kruže već od sredine prošle godine, ali niko nije verovao da će jedna Anna Wintour stvarno pristati da poznata starleta dobije svoju Vogue naslovnicu. U celu priču se uključio i Kanye koji je mesecima navodno “molio” Annu i njene saradnike da ispune jednu od najvećih želja njegovoj devojci.

Zvanično je: Kim i Kanye West na Vogue naslovnici!

Nakon što je Vogue objavio ovu vest koja je bukvalno zamalo srušila internet, Kim je s oduševljenjem podelila radost sa fanovima na Twitteru.

“Ovo je ispunjenje svih mojiiih snovaaaaaa! Hvala vam punooo  @VogueMagazine na ovoj naslovnici. O moj Božeeeee! Ne mogu da dišeem!” napisala je Kim.

This is such a dream come true!!! Thank you @VogueMagazine for this cover! O M GGGGGG!!! I can't even… http://t.co/CbD5ThUqor

— Kim Kardashian (@KimKardashian) March 21, 2014

Kanye je bio definitivno blaži u pokazivanju emocija pa je samo napisao "#TRILL Hvala vam @voguemagazine."

Najavu broja prati i kratak video u kom se pojavljuje i ćerkica para North West.