Sve je počelo sa Angelinom Jolie. Kada se zanosna glumica pojavila u crnom odelu Hedia Slimanea na dodeli godišnjih BAFTA nagrada, ostavila je sve bez teksta izgledajući moćno i seksi na crvenom tepihu.

U njenom stilu je nastavila mlada Emma Watson, da bismo sada i njenu imenakinju i koleginicu Stone takođe videli u odelu. Doduše, izostao je onaj seksi faktor, ustupajući mesto boyish looku.

Za razliku od onih koje su nosile Angie i Watsonova, i koji skoro svaka žena ( koja ima samopozdanje) može da iznese, ovaj u kom se pojavila Stoneova može nekolicina. Odnosno, samo kul devojke iz Holivuda.

Gostujući u britanskoj radio emisiji programa BBC radio 1, Emma je (osim što je plesala na pesmu Bamboleo od grupe Gipsy Kings) privukla pažnju i svojim fashion izdanjem pojavljujući se u paru sa partnerom Andrew Garfeldom ( i kolegom iz novog Amazing Spiderman 2).

U stilu osamdesetih Emma je svoj blejzer uparila sa ¾ cigaret pantalonama i belom košuljom dok je u sferi obuće izabrala crne Christian Louboutin salonke. Chic, minimal i pun pogodak.