Brazilska manekenka možda u popodnevnim i večernjim satima pozira na glamuroznim događajima i revijama, ali zato dan bira da provede u kuhinji u kojoj je postala uzorna domaćica, ako je suditi prema intervju koji je dala za magazin Food and Wine.
33-godišnja manekneka ne puni svoj frižider samo sa limunadom koju pravi sa alojom i kokosom (3 limuna, sveža aloje vera, kašičica kokosovog nektara i 3,7 litara vode, pa sve to u blender), već priprema i voćne kožice koje se smatraju specijalitetom koji se pravi od kože kuvanog ili pečenog voća, tako što se kožice odvoje i potom suše oko 5 sati na temperaturi od 70 stepeni.
Atraktivna manekenka čak uzgaja kokoške na svom imanju u Los Anđelesu.
"Imamo veoma malo otpada jer kokoške pojedu ostatke hrane, a ono što ne pojedu stavimo u kompost.", kaže Gisele.
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti