Blake polako postaje kraljica Kanskog festivala. Atraktivna glumica uživa na jugu Francuske šetajući kreacije najboljih dizajnera današnjice!

Svečano otvaranje, Lively je „ukrala“ pojavljujući se u zanosnoj plisiranoj haljini (Gucci) bordosmeđe boje. Već tada, u fokusu su bile njene seksi noge koje je glumica otkrila zahvaljujući dubokom šlicu na elegantnoj haljini. Ovoga puta umesto šlica, mini dužina se pobrinula da savršena linija glumice bude i te kako zapažena!

Naime, Blake je iskoristila priliku da gostuje u emisiji Grand Journal, pre večernje premijere filma Mr Turner, na kojem se pojavila u Chanelovoj beloj haljini, koja nije naišla na oduševljenje većeg dela fanova i prisutnih. Skoro jednoglasno, svi su se složili da Blake najbolje nosi seksi, izazovne kreacije koje prate liniju njenog tela. Kakvu je izabrala upravo za gostovanje u pomenutoj emisiji.

Beličastu kreaciju s potpisom Giambattiste Vallia iz njegove prolećne couture kolekcije, koja je opšivena šljokicama i ružičastim vezom, glumica je nadogradila s nude sandalama Nudist, dizajnera Stuarta Weitzmana.  

Takvu te volimo, Blake. 

Chanelova "diskutabilna"