Njegove cipele stvar su prestiža, a one koje su posebno osmišljene za Angelinu postale su predmet žudnje žena širom sveta. U crnu i belu varijantu ovog modela odavno smo zaljubljeni, a sada su na red došle i treće. I to zlatne!

Ona je jedna od najglamuroznijih žena na svetu, zato nije ni čudno što nastavlja da oduševljava tokom promocije hit filma Maleficent. Pogotovo custom Louboutin cipelama, specijalno napravljenim za nju.

Kako se nastavlja promocija njenog novog filma, nastavlja se i nonšalantna klasika kraljice proverenih kombinacija. Najnovija promocija u Šangaju podrazumevala je crnu haljinu, jer je monohromatski stil definitivno Angelinin modni potpis. Od haljina, jakni i pantalona, pa sve do dizajnerskih visokih potpetica, glumicu retko viđamo u bojama, ali ima li uopšte osobe koja bi joj na tome zamerila?

Mislili smo da nam je omiljen njen čipkasti Versace look, ali haljina providnih rukava Michaela Korsa je upravo došla na vrh naše liste.

Sužena u struku, sa rukavima od šifona i dubokim dekolteom, ova haljina je ultimativni monohromatski chic.

Stil je zaokružen cipelama od patent kože, sa providnim delovima i izvajanom štiklom. Ovog puta odlučila se za zlatne, jer je već nosila različite verzije ovih cipela u Parizu i Londonu, ali ovaj zlatni par je namenjen posebno za premijeru u Aziji.