Jessica Alba je jedna od najbolje obučenih dama na svetu, a to se posebno odnosi na njene dnevne kombinacije koje lako možete da iskopirate u sopstvenoj režiji, uz pomoć pristupačnih modela.

33-godišnja brineta je uvek besprekorno stilizovana, a stiče se dojam da to radi sa neverovatnom lakoćom. Večna doslednost besprekornom looku. To je Jessica.

Ovoga puta nas je posebno oduševila, jer je uspela model koji većina ostavi na „tavanu“ kada se zaređaju sunčani dani, military jaknu, da iskombinuje uz druge letnje komade, oblikujući dve perfektne dnevne kombinacije.    

Prvo smo je uočili u cvetnoj, crveno-beloj midi suknji koju je glumica stilizovala sa belom bluzom i vojničkom jaknom u maslinasto zelenoj boji. Ovaj chic look, Alba je dopunila kožnom torbom u med boji, platformama sa kožnim kaiščićima u sličnoj braon nijansi torbe i puštenom, blago talasastom kosom. Idealna kombinacija za šoping i popodnevni ručak, ako nas pitate.

Istu jaknu, zvezda filma Into the blue je kasnije tokom istog dana opet prošetala, ovoga puta u paru sa ¾ jeansom, crnom majicom, crnim šeširom, malom, kožnom (takođe crnom) torbicom na rame i kratkim, ravnim rimljankama.

Koja vam se kombinacija više sviđa?