Australijsku manekenku Elle Machpherson je krajem osamdesetih godina, 20. veka, proslavilo vitko, zategnuto telo koje joj je donelo nadimak The Body i omogućilo da bude stalno zaposlena u sferi kupaćih kostima.

Uvek nasmejana i raspoložena, Elle koja je u martu ove godine napunila 50 godina, svojim impresivnim telom potvrđuje ovih dana da je još uvek ponosna vlasnica The Body statusa.

I kada pogledate fotografiju koju je manekenka postovala na svoj Twitter profil, ne možete da joj to osporite. I u pedesetoj: The Body.

Naime, Elle koja se odmara na italijanskoj rivijeri, podelila je sa svojim prijateljima i pratiocima fotku na kojoj pozira bosa na brodu, okružena beskrajnim plavetnilom, obučena u sportski crno-belo-žuti bikini i crni duks.

Iako smo ubeđeni da je za ovako savršeno telo zaslužna i genetika jer se Elle ne menja, manekenkina ishrana je znatno doprinela tome da izgleda savršeno i na pragu pedesetih. Jer već neko vreme australijska manekenka konzumira zeleni, moćni napitak koji je pun hranljivih sastojaka koji na dnevnoj bazi pružaju dovoljnu dozu vitamina i minerala koja je telu potrebna.

„Verujete mi. Probala sam do sada sve. Akupunkturu, refleksologiju, alternativnu medicinu, ali mi je samo ovo piće pomoglo da budem uvek puna energije i fit. Pogotovo je savršeno za sve one koji se osećaju umorno, iscrpljeno, i koji pate od nesanice. “

Ovaj napitak koji sadrži kinesko bilje, gljivu miatake i alkalno zeleno zelje već je hit u Engleskoj, a redovno ga pored Elle konzumira Florence Welch.