Olivia Palermo je hodajuća inspiracija.

Udaja za manekena i dugododišnjeg dečka Johannesa Huebla, nije unela nikakvu pometnju u stilizovanju ove lepotice koja još uvek spada u top 3 najbolje obučene žene na svetu. Pogotovo kada je u paru sa suprugom, Oliviji retko koja dama može da parira. Uostalom, koja se još žena udala u šortsu?

Olivia Palermo = perfekcija.

Pre neki dan smo ih uočili u šetnju Njujorkom kada nas je očarala kombinacija ljupke 28-godišnje fashioniste koja je plisiranu crno belu haljinu bez rukava „prošetala“ trendi distriktom Soho u paru sa ravno krojenim blejzerom u neon narandžastoj boji, bez rukava.

Ono što najviše volimo kod Olivije je činjenica da iako je veliki fan luksuznih, high fashion brendova, ova dama ne odustaje od nošenja pristupačnih high street marki, poput Zare i Manga.

Pogledajte 15 najboljih letnjih kombinacija Olivie Palermo

Upravo u gore pomenutoj kombinaciji, Olivia je uspela da upari Aquazzura nude sandale i blejzer s potpisom Paula & Joea, sa plisiranom Zara suknjom koju je stilizovala u formi haljine!! Nadogradnja je bila fantastična i očekivana: savršen par sunčanih naočara, kosa podignuta u punđu i kompaktna torba u čokoladno, kapućno kombinaciji. 

Pa ukoliko još uvek niste probali nijedan od trendova ove sezone, sad je vreme da se poigrate plisiranom suknjom.