Da je ples možda i najsavršeniji način da vaše telo bude zategnuto i vitko, bez obzira na godine, dokazuje iz godine u godinu, latino diva J.Lo koja nije veliki fan vežbanja, ali zato pleše već decenijama.

Upravo učestali ples i perfomansi su 44-godišnjoj Jennifer obezbedili perfektno telo, a sa tom konstatacijom se slaže većina njenih prijatelja i fanova koji su puni hvalospeva na račun njene neverovatne linije.  

Pauze od nastupa, J.Lo ovih dana koristi za relaksaciju kraj bazena u društvu prijatelja, a njenu savršenu figuru uslikala je  prijateljica Leah Remini, nakon čega je ofkors postovala fotografiju na divin Instagram.  

'Vikala je na mene „NE POMERAJ SE!“ Još jedna fotka uslikana od Remini... #shemakesmelaugh #notmad #loca #loveher #shesgettinggoodatthis.'

Da se ne lažemo, Jennifer Lopez nije od onih stidljivih poznatih koje se ustručavaju da pokažu svoje telo, a posebno se to odnosi na eksponiranje svog ravnog stomaka i oblina koje su joj donele titulu seks bombe. U njenim spotovima, seksepilan look je uvek u fokusu i J.Lo retko kada đuska zakopčana od glave do pete.