Dok uživate na plaži ili u lepotama leta u gradu, u ovom jedinstvenom izdanju pročitajte zanimljivosti iz života filmskih superzvezda Dženifer Lorens, Antonija Banderasa i Elizabet Tejlor. Za one posvećene modi, Story je spremio odličan letnji modni izveštaj, dok se u ulozi modela našla simpatična pevačica Ana Bebić. Diva pop muzike Emina Jahović samo za Story leto otkriva kako s porodicom uživa u vrelim letnjim danima i zašto joj prija pecanje.

Beauty vodič u Story letu posavetovaće vas kako da se pravilno negujete na suncu, koja šminka je idealna za leto i koje su frizure aktuelne ove sezone.

Osim ovih tema, čitaoci će imati priliku da pročitaju veliki letnji horoskop i da saznaju kako leto provode domaće i strane zvezde, ko su slavni kockari, koje su top destinacije za letovanje, kao i preporuke za letnja kulturna dešavanja. Za sve koji vole ukrštene reči i mozgalice, Story je pripremio pravu enigmatsku poslasticu na čak 18 strana.

I to nije sve, uz svaki kupljeni broj dobijate specijalan poklon, ili originalnu majicu kreatora Zvonka Markovića ili DVD sa nekim od svetskih ili domaćih filmskih hitova.

Story leto potražite na svim bolje snabdevenim prodajnim mestima od ponedeljka 21. jula.