Novi kraljevski par, španski kralj Felipe VI i njegova lepša polovina, kraljica Letizia od kada su krunisani konstantno su na putovanju, u zvaničnim posetama zemljama u okruženju, gde izazivaju veliku pažnju.

To se posebno odnosi na kraljicu Letiziju koja je prilikom svakog pojavljivanja svojim besprekornim osećajem za stil potvrdila rivalitet sa vojvotkinjom od Kembridža, Kate Middleton.

Poslednja u nizu poseta ih je odvela u „Grad svetlosti“, francusku prestonicu u kojoj se španski kraljevski par susreo sa francuskim predsednikom Olandom. Prvi zvanični susret para i francuskog predsednika je zabeležen po tradiciji na stepenicama Jelisajske palate.

Dok su se Felipe i Oland rukovali, pažnju svih prisutnih je privukla elegantna i sofisticirana Letizia koja je blistala u prelepoj puder ružičastoj  midi haljini ¾ rukava i pojasom oko struka čiji je rub ukrasila čipka cvetnog dezena.

Kompletan stajling, odmerena Letizia je nadogradila niskom, šarmantnom punđom, visećim minđušama, cipelama s otvorenim prstima i pismo tašnom u sličnoj nijansi kao haljina. Naravno, poseban šarm autfitu je dao krlajičin blag osmeh, samouveren stav i kraljevsko držanje.

Ovoj poseti prethodilo je putovanje para u Portugal i Maroko gde je Letizia jednako bila savršeno stilizovana noseći modele neutralne, monohromatske palete ali elegantne i savršene za njenu vitku liniju.

Zumirajući njene autfite sa ove male turneje, primetili smo takođe da je kraljica veliki fan cipela sa visokom potpeticom i otvorenim prstima, kao i onima od kože pitona koje je nosila skoro na svakom pojavljivanju, pogotovo u Maroku u kom joj je domaćin bila marokanska princeza Lalla Salma.

Pogledajte neke od autfite koje je ljupka Letizia nosila u proteklih mesec dana >>>