Jučerašnja objava trailera za dugoočekivani film 50 nijansi sive je bukvalna „zapalila“ internet komentarima i reakcijama brojnih obožavatelja erotičnog dela spisateljice E.L. James. 

Naravno najveću pažnju je izazvao Jamie Dornan koji u filmu glumi misterioznog, zavodljivog Christina Greya koji zavodi mladu Anastasiju Steel. Ako je suditi prema određenim parametrima, komentari su otprilike bili podeljeni ovako: 5% žena pričalo o tome kako je žena predstavljena u filmu, 10% o novom aražmanu Beyoncinog hita Crazy in Love, dok je 70% pričalo o golom torzu Jamie Dornana.     

Ukoliko kojim slučajem niste još uvek pročitali ovaj bestseler (ima nas, ima), onda svakako niste upućeni u činjenicu da kompletna priča počinje kada Anastasia, inače vrlo neupadljiva brineta odlazi na sastanak kod Greya, uspešnog, mladog biznismena s namerom da ga intrevjuiše. Taj susret sa dominantnim, temperamentnim Christianom promeniće ceo njen život naglavačke, a sam Christian pokušaće na sve moguće načine da je „slomi“ nanoseći joj često „bol“ i „muke“. 

Hm, zvuči poznato? Nekim ljudim očito jeste, pa su napravili zanimljivu seriju GIF-ova koji aludiraju da je 50 nijansi sive skoro pa identičan modnom filmu iz 2006. godine, Đavo nosi Pradu u kom su glumile Meryl Streep i Ann Hathaway. 

Moramo da priznamo, ima sličnosti, itekako! 

Klimanje bez prestanka, stilizovane u košulju sa kragnom i plavi džemper.

Pokazivanje moći u blindiranim kolima sa crnim staklima.


Gledanje u notes dok izlazite iz lifta.

Otvaranje prostorije koja je "top secret".

Nespretnost u radnom okruženju.

Pogled pappy očiju.

Da li ste spremni za hot, love scene?