Kako je krenulo, sve više smo ubeđeni da je naše leto odlučilo da „letuje“ na nekom drugom mestu, ili će nas možda poseti sa 2, 3 meseca zakašnjenja.

Kiša, oblaci i sparina se smenjuju, s tim da dominira loše vreme koje je letnje krpice odložilo na stranu, ustupajući mesto modelima koji su više za prelazno vreme, poput košulja, pulovera, debljih materijala, pa i čizmi!

Našu muku kao da je „čula“ jedna od glavnih fashionista na svetu, Olivia Palermo koja je ovih dana u Njujorku prošetela, u sklopu snimanja jednog editorijala, savršenu jesenju kombinaciju u koju smo se odmah zaljubili.

Pogledajte kako plisiranu suknju stilizuje Olivia Palermo.

Naime, Oliviju smo uočili stilizovanu u duboke, antilop crne čizme na tanku petu koje su još više izdužile njene duge, vitke noge i kratak melirani šorts prijatne smeđe boje koji je  uparila sa zelenkastocrnom karo košuljom.

Iako ne znamo ko je bio zadužen za stajling (mada je look totalno Olivijin), bolji komad za nadogradnju kompletnog izdanja nije mogao da izabere: savršen pončo s potpisom britanskog dizajnera Christophera Bailey, isti onaj koji je sweet Cara Delevingne ponela na Burberry reviji za jesen /zimu 2014.  

Pogledajte jesenju kolekciju Burberrya za 2014.

Podignut rep, naočare i sat, kao i mala krembordo torbica na rame su finiširali look u OP stilu.