Prošle su čak tri godine od kada smo vretenastu plavušu, Rosie Huntington-Whiteley gledali u nekom filmskom ostvarenju. Doduše, jedna od najlepših manekenki današnjice, pojavila se tek u epizodnoj ulozi i to u akcionom filmu Transformers: Dark Side of the Moon.

Ovoga puta, Rosie gledamo u rimejku kultnog filma Mad Max koji je daleke 1997. godine proslavio australijskog glumca Mela Gibsona. 

Najnovija verzija slavnog filma Mad Max: Fury Road nas očekuje tek u maju sledeće godine, ali smo zato imali prilike da zavirimo u trejler koji najavljuje film i koji nam je dao priliku da vidimo kako Rosie na filmskom platnu izgleda jednako fotogenično kao i na pisti.    

27-godišnja zvezda glumi Splendid, jednu od „Pet Žena“ koje naslovni junak Max Rockatansky (igra ga Tom Hardy) mora da otprati bezbedno kroz postapokaliptičnu i divlju zemlju.

Rosie nije jedina manekenka koja se pojavljuje u filmu, pored nje malu ulogu ima i Abbey Lee Kershaw, kao i Zoe Kravitz i Riley Keough. Glavna ženska uloga je pripala Charlize Theron.