Ne znamo kada se to desilo, ali girl next door Ana Ivanović je postala jedna od najseksepilnijih žena na svetu. Da bila je jedna od najlepših (i još uvek je) ali je njena lepota uglavnom bila okarakterisana kao ljupka, nežna, nevina…

Naporni treninzi ali i mala provokativna promena imidža, našoj teniserki su omogućili veliki broj editorijala u poslednje vreme. Poslednji u nizu, zgodna Ana je uradila za latinoameričko izdanje muškog magazine Esquire u čijem je avgustvovskom broju osvanuo više nego seksepilan editorijal s Anom Ivanović.  

Kompletan editorijal je snimljen kraj bazena, a Ana je pozirala u više nego seksepilnim, crnim modelima kupaćih kostima pokazujući svoje atraktivno i vitko telo.

Inače, lepa teniserka je nedavno izjavila da se nakon završetka karijere neće vraćati da živi u Srbiji, jer želi da živi negde kraj mora.

”Volim plaže, volela bih da živim negde u takvom okruženju. Verovatno ću živeti van Srbije, ali nikad se takve stvari ne znaju. Ne verujem da ću imati previše slobodnog vremena, jer volim stalno nešto da radim. Nadam se i da ću se više uključivati u programe UNICEF, i pomagati deci”- rekla je tada Ana.