Leto je kao stvoreno za intenzivne i vesele boje, a već dve letnje sezone za redom u modi su  neonske boje koje vrlo lepo izgledaju, ako ih pravilno iskombinujte.

Donosimo vam nekoliko saveta kako da kombinujte jarke boje, a da ne izgledate poput dvorske lude.

Isto tako, predlažemo vam i najzanimljive kombinacije koje vas mogu inspirirati kako da i sami nosite jarke boje na odgovarajući način.

Mala doza jarke boje

Ako se ne osećate dobro u odevnim krpicama jarkih boja, ali ipak želite da budete u trendu onda možete umesto odeće da nosite neki aksesoar poput torbe, noktiju ili nakita u neonskoj boji.

Savršena inspiracija za kombinaciju jarkih boja je adresa blogerke Annabelle Fleur, Vivaluxury jer ova fashionista nije samo veliki fan aksesoara (velikih naočara) već i boja!

Kombinujte jarke s neutralnim modelima

Ako nosite majicu ili pantalone u jarkoj boji onda je preporučljivo da vaše cipele budu neutralne boje ili u nekoj nude nijansi. Isto vredi i obrnuto. Nemojte preterivati s jarkim bojama ukoliko ne želite da izgledate poput nekog klauna. Neon boje idu fantastično sa jeansom koji ublažuje njihov intenzitet.

Izgledajte skladno

Ako nosite odeću neonske boje onda neka vaš ruž ili nakit budu u sličnoj, ali laganijoj i manje upadljivoj nijansi. Bitno je da kompletan look bude skladan.

Pažljivo kombinujte

Majica s dezenom nadograđena torbom ili suknjom neonske boje može da izgleda malo too much. Kod nošenja jarkih komada važno je ne preterivati i pažljivo odabrati komade koje ćete nositi uz njih.