Ko god se zatekao ovih dana na jednom od najpopularnijih ostrva Havaja, magičnom Mauiju, morao je da uoči gracioznu Alessandru Ambrosio koja na ovoj destinaciji provodi odmor.

34-godišnja brazilska manekenka odlučila je da predah od snimanja editorijala, naslovnica, kampanja, i revija (4. septembra kreće i Fashion Week izdanje) iskoristi za uživanje na plaži u društvu dugogodišnjeg verenika Jamie Mazura i ćerke Anje (6).

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu i članica kultne ekipe “anđela” privlačila je pažnju svih prisutnih svojim bikini kombinacijama koje su još više istakle njeno savršeno, vitko telo.

Za razliku od drugih dama koje su vreme na plaži provodile uglavnom sunčajući se, Alessandra je daleko više bila okupirana igranjem sa ćerkicom, kako van vode, tako i u vodi.  

Za vreme odmora, prelepu Alessandru smo videli u nekoliko zanimljiivih kupaćih kostima, od onog u duginim bojama do savršenog bikinija u boji bundeve koji je savršeno “legao” preplanulom tenu manekenke i njenoj smeđoj, sjajnoj kosi.