Mala crna haljina spada u večne modele, koja vam garantuje da ćete biti stylish, u trendu i primećeni. Ako smemo da primetimo, skoro ista stvar je sa malom belom haljinom. Pogotovo ako ste seksi crnka, preplanulog tena poput Eve Longorije. Onda je bela definitivno još bolji izbor.

Ako nam ne verujete, ubeđeni smo da će vas upravo izdanje poznate latino glumice ubediti u to. Naime, 39-godišnja Eva se pojavila na premijeri svog najnovijeg filma Frontera u Los Anđelesu obučena u perfektnu peplum haljinu midi dužine koja je naglasila njenu vitku, seksi liniju.  

Savršeno tonirane noge izdužio je izbor nude salonki kojim je Eva izabrala da nadogradi ovaj look, dok su se glumičin osmeh i njena sjajna, crna kosa pobrunuli da kompletno izdanje bude savršeno!

Minimalan nakit u vidu tankog lančića i bisernih minđuša pokazali su u paru sa pink lakom za nokte da vam je bela haljina dovoljan detalj da budete primećeni. Inače, Eva se pojavila na premijeri bez svog sadašnjeg dečka, Jose Antonia Bastona, a na crveni tepih ju je dopratio njen kolega Ed Harris.