Intenzivno druženje Kim Kardashian sa Olivierom Rousteingom, kreativnim direktorom modne kuće Balmain, očigledno ima veliki uticaj na TV zvezdu koja se u poslednje vreme svojski trudi da postane deo modne elite. Ponekad joj uspe, ponekad ne, ali tri Bambija za trud, u svakom slučaju.

Na jučerašnjoj dodeli muzičkih nagrada, međutim, Kim je nije uspela da se odvoji od svojih estradnih gena, pa je potencijalno glam outfit iznela na prilično nespretan i čak pomalo vulgaran način. Dekolte od pupka još bismo joj i oprostili, ali s obzirom na njenu građu i visinu, ovaj model verovatno nije bio najbolji izbor.

Ekstravagantnu haljinu sačinjenu od hiljada sitnih perlica, mogla bi poneti poneka mršavica od 1.80, dok bi Kim ipak trebalo pažljivije da bira krojeve i prilagodi ih svom telu obila peščanog sata.

Ipak, izgleda da je dovoljno bilo odenuti Balmain (resort kolekcija), pa je Kardashianka uspela da pobere brojne lovorike kritičara, i bude uvrštena među bolje obučene zvanice na svečanosti u Kaliforniji.

Naravno, možda bi joj sve to i prošlo da se na istom mestu, u isto vreme, u skoro pa identičnoj haljini, nije pojavila vitka Joan Smalls. Verujemo da samo jedan pogled na njihove fotografije govori dovoljno + Joan je uprkos „smernom“ dekolteu bila neverovatno seksi i kul.