Sastavili smo listu od 5 ključnih komada koji bi trebalo da pronađu put do vašeg ormana i zaokruže stil za ovu jesen.

Prvi je haljina od pletiva, poput onih koje smo videli na revijama Stella McCartney, Acne ili Calvin Klein. Odela od laganijih materijala dovoljno su topla za jesenje temperature i možete ih kombinovati čak i na golo telo za neku svečaniju priliku. U suprotnom ispod blejzera obucite laganu majicu na bretele i spremni ste za posao. Najljepša odela za ovu sezonu, videli smo kod modnih kuća Dior, Hermès i Christopher Kane.

O Burberry Prorsum ponču smo već pisali, do prošetale su ga već i neke od najpoznatijih ikona stila, poput Olivie Palermo. Kad se temperature spuste, kombinujte pončo sa džinsom i puloverima za pravi jesenji look.

Haljine A-kroja ove sezone nas vraćaju u 60-e , pa se inspirišite našim predlozima i potražite pravi model za sebe. One su kratke, slatke i dolaze u svim mogućim bojama i materijalima. Birajte kožnu ili vunenu za hladnije vrijeme, a po potrebi ispod nje možete obući i košulju kako biste stvorili poslovniji look. U jesenje kišno doba najbolje ih je kombinovati sa visokim čizmama koje će vas štititi od kiše i ujedno biti vaš saveznik za odličan look.

Haljina od pletiva

Acne, Stella McCartney, Céline

Odelo

Dior, Hermes, Christopher Kane

Pončo

Burberry Prorsum, Ralph Lauren, Roberto Cavalli

Haljina A-kroja

Valentino, Louis Vuitton, Saint Laurent

Visoke čizme

Alexander Wang, Valentino, Prada

Izvor: Buro24.hr