Zanosna manekenka Rosie Huntington-Whitley se prilično potrudila da nas impresionira ove nedelje više nego zavodljivim kombinacijama koje su potvrdile njen status jedne od najseksepilnijih modela današnjice.

Prvo smo je videli u Njujorku u kom je prisustvovala lansiranju kampanje globalnog beauty giganta Maroccanoila koji je prvi put u svojoj istoriji snimio multimedijalnu kampanju za svoja zaštitna ulja pod nazivom “Inspired by Women”.

Prelepa britanska manekenka je blistala u izazovnoj  kombinaciji linije Versus (spring 2015) koja je na seksi telu manekenke izgledala kao da je krojena specijalno za nju. Jer, ipak ne može svako da iznese na tako moćan način svilenkast blejzer dubokog, V izraza, a da izgleda više stylish i fashion nego neprimereno.

Šarm kao i stav jesu odigrali veliku ulogu, ali i savršene, baggy crne pantalone s antičkom šarom sa strane, kao i opušten hairstyle i seksi sandale sa zlatnim, metalnim detaljem. Naravno, ne treba zaboraviti da je ove modele dizajnirao Anthony Vaccarello, čovek koji zna kako da kreira seksi modele.

Samo dva dana kasnije, Rosie je uveličala jednu prezentaciju u Londonu birajući da akcentuje i dekolte i noge, stilizovana u kratku, zavodljivu belu haljinu sa crnim kaišem i prilično seksi dekolteom. Nude look, isti NY hairstyle i killer sandale od piton kože, komplementirali su ovaj vamp look koji nije mogao da prođe nezapaženo.