Da nismo sigurni kako bismo vam definitivno dosadili, od kada je počelo ovosezonsko izdanje Nedelja mode mogli smo svaki dan da postujemo autfite koje je šetala Olivia Palermo, jer ova dama se potrudila da svako njeno pojavljivanje primetimo i upamtimo!

Tako je bilo i sinoć kada se “nepogrešiva” pojavila na reviji brenda Nina Ricci. 28-godišnja fashionista je blistala u savršenoj bordo kombinaciji koju je finiširala statement ogrlicom, naočarama, pismo torbom od piton kože i elegantnim, nude sandalama.

Ovom otmenom kombinacijom, Olivia je takođe dokazala da nam za efekat “wow” nije potrebna neka spektakularna haljina, atraktivan kroj i neobična tekstura već da je sasvim dovoljno da stilizujemo sebe u komforan, prijatan džemper-rolka model i uzanu suknju u istoj, ili približno sličnoj nijansi i da samo obujemo kvalitetan, jednostavan model sandala ili salonki.  

Naravno, da bi kompletan look izgledao savršen, potreban nam je detalj u vidu neke statement ogrlice, nalik upravo ovoj koju je Palermova izabrala za Nina Ricci show. Pletena, unikatna ogrlica koja podseća na istopljene, zlatne bušene novčiće, pružila je ovom OP izdanju jednu otmenu, raskošnu notu.

Jednostavno i efektno! 

Inače, Olivia je reviju jednog od omiljenih brendova ispratila iz prvog reda, sedeći kraj francuske soul pevačice Imany, glumice Marine Hands i modne novinarke Alexandre Golovanof koja je izabrala da se pojavi u all black kombinaciji.