Ni Kim, ni Kendall, ni Angie, ni Victoria. Ovog vikenda, sve oči su bile uprte u zgodnu advokaticu Amal Alamuddin, koja je uspela da odvede pred oltar najpoželjnijeg neženju Holivuda, američkog glumca Georgea Clooneyja!

Iako smo ostali uskraćeni za fotke sa venčanja, kome je prisustvovao veliki broj poznatih – Cindy Crawford, Matt Damon, Emily Blunt, Bill Murray, Bono, Anna Wintour, prelepa mlada, sada već gospođa Clooney, se potrudila da nam tu činjenicu nadomesti sa 3 killer fashion izdanja koja je nosila pre i posle venčanja.

36-godišnja advokatica je romantičnu Veneciju učinila najfashion gradom na svetu kada je prošetala prelepe, elegantne haljine u kojima je glavni aksesoar bila njena evidentna sreća i burma koja se caklila na ruci sveže venčane mlade.  

Britanka libanskog porekla blistala je u nedelju, rano ujutru kada se pojavila u eterično beloj, čipkanoj haljini sa potpisom Giambattiste Vallia,  s efektnim, cvetnim detaljem u prednjem delu. Georgey koji je takođe bio u društvu svoje drage, bio je besprekorno elegantan u Armani odelu, ali daleko veću pažnju je privukla Amal kojoj je haljina neobičnog, fluidnog kroja u donjem delu naglasila  još više vitku građu i savršen ten.

Prethodnog dana, Amal je takođe blistala na večeri koja je upriličena u Belmond Cipriani Hotelu, kada je došla u dugačkoj, crvenoj haljini iz Resort 2011 kolekcije Alexandera McQueena. Savršeno volumizirana, sjajna Alamuddina kosa, crveni ruž i zaljubljenost finiširali su ovaj glamurozan look.      

Možda za nijansu manje glamurozna od prethodnih kreacija, ali jednako očaravajuća i savršena za Venice look, bila je haljina na pruge s potpisom Dolce i Gabbane koju je šarmantna Amal nosila  u petak prilikom vožnje taksi brodićem. 

Par sunčanih naočara i vintage, zlatne viseće minđuše su bile jedini, ali dovoljan detalj kojim je Amal zaokružila ovo izdanje.