Prelepu izraelsku manekenku Bar Refaeli odavno nismo videli na nekoj reviji, ali se zato potrudila da dominira uličnim stilom koji je prethodio reviji britanske dizajnerke Stelle McCartney.

Naime, na pariskoj reviji cenjene kreatorke Bar Refaeli (29), koju smo na prvi pogled zamenili s američkom glumicom Sharon Stone (liče, zar ne?) je blistala u neobičnom fashion izdanju.

Bivša devojka Leonarda di Capria i jedna od najlepših manekenki na svetu je izgledala savršeno, u sivom boyish kombinezonu, širokog kroja, koji je stilizovala podrvnutim rukavima i klasičnim, crnim salonkama.

Nekoliko otkopčanih dugmadi je ovom minimalističnom i trendi izdanju dalo notu senzualne seksepilnosti koju je Bar nadogradila puštenom kosom sa strane i neprimetnom, prirodnom senkom.

Inače, manekenka posetu Parizu koristi i za obilazak glavnim znamenitostima “grada svetlosti” koje je posetila u paru sa dečkom Adijem Ezrom.

Naravno, par je iskoristio priliku da se uslika ispred Ajfelove kule, dok je solo varijanta bila rezervisana za Most Umetnosti, odnosno Pont des Artsu, na kom tradicionalno zaljubljeni parovi postavljaju katanac, kao simbol ljubavi.