Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kelly Rowland: Nude fotografije u devetom mesecu trudnoće

Pred objektivom Lance Gross, Kelly blista iščekujući svoje prvo dete....

 Izvor: foto: Intagram

Kada je pre 4 meseca otkrila putem Instagrama (medena fotka malecnih Air Jordan patikica kraj klasičnih, veličine za odrasle) da čeka svoje prvo dete, bivša članica grupe Destiny’s Child se povukla iz javnosti, ostavljajući nam ipak mogućnost da pratimo njene svakodnevne aktivnosti (poput trbušnjaka na startu devetog meseca), na društvenim mrežama (Kelly ima 2.5 miliona pratilaca na Instagramu).

O trudnoći, ali i zdravom načinu života tokom trudnoće, kada se većina dama prepusti preteranom konzumiranju hrane i intenzivnom sedenju (ili leženju) umesto da vežba i vodi računa šta i u kojoj meri konzumira, Kelly je razgovarala sa novinarkom digitalnog, američkog ELLE izdanja.

Kompletan intrevju ispratila je serija neverovatnih fotografija trudne Kelly koju je uslikala Lance Gross. Ovde vam donosimo  nekoliko najzanimljivijih odgovora, a za kompletan intervju vas šaljemo na elle.com.

Tvoja koža izgleda tako negovano i zdravo. Blista! Kako se neguješ tokom trudnoće?

Od kada sam saznala da sam trudna, počela sam samo da koristim kreme koje imaju shea butter, kokosovo ulje i kreme od kakaa. Nameravam da i nakon porođaja nastavim sa ovakvim režimom.  

Brak, karijera i sad dete – kako nameravaš da postigneš savršen balans svega ovog? I koji bi savet dala svim ženama koje žele da svoju profesionalnu karijeru dopune porodičnom?

Ja nisam prva koja je odlučila da osnuje porodicu iz sveta poznatih. Pa, pogledajte samo Dianu Ross i Donnu Summer. Te žene dokazuju da to nije nemoguća misija. Pritom, ovo je nešto što odavno priželjkujem. Dete. Porodica. Sećam se kada sam sa dragom prijateljicom pričala upravo o ovim željama i šta mi je upravo ona rekla. Dovoljno je da imate oko sebe krug jakih ljudi koji će da vas podrže i da vam pomognu.

Za vreme trudnoće intenzivno si promovisala i još uvek promovišeš koliko je bitno da se bude fit. Koje savete možeš da podeliš sa drugim mamama koje takođe žele da povedu računa o svojoj liniji?

Kada zatrudnite svi vam kažu kako treba opušteno da jedete sve što poželite i u bilo kojoj meri. Sasvim je u redu da u nekim momentima zadovoljite svoju glad prema nekom čokoladnom kolaču ili pici, ali nikako ne treba da sedite ceo dan kod kuće i samo da jedete. Pogotovo ne, ako želite da imate lagan porođaj. Potrebno je naravno da oslušnete svoje telo, ali i da mu pružite negu koja mu je potrebna. 

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity