One su dugogodišnje prijateljice, ali i dame koje vezuje sličan osećaj za modu. Jedne od najpoznatijih BFF iz celebrity sveta, obeležile su Global Gala Gift veče koje je održano u londonskom hotelu Four Seasons.

Stajliš Vic (40) i Eva (39) su se na petom po redu eventu pojavile stilizovane skoro pa u identične crne, dugačke haljine koje je nadogradila njihova sjajna, kestenjasta kosa, stilizovana u blage talase, nude manikir i smokey eye šminka, što je ostavilo utisak na sve medije da su pred njima prave sestre po stilu.

Victoria je crnu, uzanu haljinu prilično otrkivenog dekoltea, sa sopstvenim potpisom, nadogradila mrvicom boje i to u vidu smaragdnog nakita (minđuše i prsten), dok je Eva ženstveniju haljinu (pogađate kog kreatora, zar ne?) sa naborenim dekolteom tek osvežila diskretnim i elegantnim lančićem i malom, zlatnom clutch torbicom.

Inače, na pomenutom događaju britanskoj dizajnerki je uručena nagrada za njen humanitaran rad (Global Gift Philanthropeneur Award) pri britanskom Crvenom krstu.

"Večeras je specijalno veče za mene jer sam u društvu najboljih prijatelja, Ricky Martina i Victorije. Pritom se osećam prilično počastvovanom što mi je pružena prilika da najavim ovu sjajnu ženu čiji humanitarni rad pri UN i Crvenom krstu zaslužuje jedan veliki naklon i aplauz od svih nas," izjavila je prilično uzbuđenja Eva Longoria prilikom imenovanja Victorije za Najvećeg humanitarca godine.

Global Gift je osnovan pre godinu dana od strane Marije Bravo i Aline Peralte kao neprofitna organizacija koja za cilj ima obezbeđivanje sredstava za normalan život svima onima koji imaju egzistencijalne probleme.

I prošle godine su Eva i Vic prisustvovale gali kada je Eva, takođe, nosila haljinu svoje prijateljice.