Estetika kuće Chloé oduvek je bila omiljena među trendseterkama.

Savršeni krojevi, pastelni tonovi i fluidna silueta stekla je armiju vernih dama koje sa nestrpljenjem iščekuju svaku novu kolekciju Claire Wright Keller.

Pre-fall 2014 kolekcija iznedrila je dva velika hita - jedan je sveprisutni pončo/deka koji je već krajem leta doživeo razne varijacije u izvođenju high street kuća koje su prepoznale potencijalni bestseller.

Druga je lepršava peplum haljina sa kockastim uzorkom. Ovaj model osvojio je američku it devojku Oliviju Palermo, vlasnicu hrvatkog Büro 24/7 portala Mirelu Forić Srnu i suosnivačicu EVER Manifesto magazina Alexiju Niedzielski.

Olivia Palermo je svoj primerak obukla na reviji kuće Chloé u Parizu, osveživši je pismo torbicom od pitonove kože, sandalama eklektičnog dizajna i velikom zlatnom narukvicom.

Mirela Forić Srna je Chloé odabrala za promociju magazina Storybook, a haljinu je upotpunila sa minimalističkim kožnim sandalama i zlatnim visećim minđušama, dok se Alexia Niedzielski odlučila za opušteniji pristup i look začinila sa Dior patikama za detaljima od kristala.