Decembar uveliko odmiče i praznici su sve bliže, što znači da je vreme za šerovanje raskošno ukrašenih jelki širom Instagrama.

Za razliku od Viktorije Bekam koja je odlučila da pokaže svoju sklonost prema eksperimentima, većina poznatih se ipak odlučila za tradicionalno ukrašene novogodišnje jelke, koje su, razume se, apsolutno glamurzone i upečatljive. U novogodišnjoj euforiji neki su odabrali velike, neki male, a neki čak i dve jelke, ali u svakom slučaju maksimalno su se posvetili zadatku.

Surfovali smo malo po netu i potražili neke zanimljive fotke koje vam mogu poslužiti i kao inspiracija za vašu dekoraciju.

Taylor Swift je na svom Instagram profilu postavila sliku svog njujorškog apartmana koji je okićen u duhu praznika sa besprekorno ukrašenom drvcetom sa raskošnim ukrasima i velikim pahuljama.

Beyonce je svoje novogodišnje drvce ukrsila u modernom stilu na kome preovlađuju tirkizna i srebrna boja. Ali najviše je zaintrigirala svoje pratioce masivnom Chanel torbom pored jelke.

Kaley Cuoco Sweeting je na svom Instagramu postavila sliku svojih kućnih ljubimaca koje je stilizovala u duhu novogodišnjih praznika sa identičnim mašnama, koji slatko poziraju ispred raskošno ukrašenih jelki.

Ovo je samo jedna od novogodišnjih jelki Kourtney Kardashian. Kourtney je svom drvcetu dala notu kapricioznosti ukrasivši je sovica i šišarkama.

Svima omiljeni Bravo momak, Andy Cohen, ima savršeno ukrašeno svetlucavo drvce. Gde ćete pronaći bolje mesto za ispijanje šampanjca?

Chrissy Teigen, u zagrljaju drugarice Kelly Osbourne i Simon Huck, pokazuje svoje novogodišnje drvce ukrašeno u klasičnom crveno-zelenom stilu.

Madonin pas udobno uživa ispred njenog novogodišnjeg drvceta.

Život Lauren Conrad je sam po sebi savršen, pa nas ne čudi što je njeno novogodišnje drvce prelepo dekorisano.

Čak i član dečačkog benda je pao pod uticaj praznične euforije. Pevač Niall Horan iz grupe One Direction's je okitio svoje novogodišnje drvce okruženo gitarama.