Iako nismo navikli da Oliviju viđamo u ovoliko ležernoj odeći, ne sumnjamo da je i ovaj put pažljivo odabrala svaki komad i dobro proračunala na koji način je najbolje postići naizgled nemaran i undone look. Jer, ipak su tu čak tri od nekoliko najvećih trendova sezone – koža, krzno i patike!

Palermo je naime sa suprugom Johannesom Hueblom uživala u večernjem izlasku u Njujorku, a za ovu zimsku šetnju izabrala je udobne i ležerne komade. Topla bundica je u sred decembra definitivno neizostavan komad, dok svačija, pa i njena, stopala zaslužuju da se odmore od potpetica u dobrom paru patika sa vazdušnim đonom. Uostalom, zašto ne iskoristiti trendove, kada odavno nisu bili ovako udobni?

A kada je u pitanju stilizovanje, Olivia zna da je najvažnije imati basic kombinaciju, koja vam uvek može poslužiti kao kec u rukavu.

„Vrlo sam organizovana i orman mi je uvek uredan. Mislim da ne provodim previše vremena pred ogledalom kada se oblačim. Bacim pogled na orman i osmislim kombinaciju. Pantalone, farmerke, košulje i jakne, uvek su  mi prvi izbor kada žurim“, izjavila je ona nedavno.