Nekako smo uvereni da kada bismo sproveli anketu među muškarcima o najseksepilnijoj manekenki današnjice, da bi egzotična Lima odnela ubedljivu pobedu, ispred Kate Upton i Gisele Bundchen. Da li grešimo?

Elem, nije tajna da od svih anđela, upravo zanosna Lima ima reputaciju najzgodnije dame ili bar jedne od top 3, a da ju je i zaslužila dokazuje provokativan video koji je izazovna crnka snimila za kalendar britanskog magazina LOVE.      

Seksi video u kom Lima nosi crni kupaći iz jednog dela (Philipp Plein) zavodi ispred objektiva Daniela Jacksona, ima sve elemente erotike: seksi model, neutralnu pozadinu, senzualnu muziku i usporenu režiju koja je usnimila svaki centimetar Liminom vretenastog i zanosnog tela! 

Takođe, treba da napomenemo da je 33-godišnja Lima minimalno našminkana pa je u fokusu njena prirodna lepota koja joj je i donela pregršt ugovora u više nego uspešnoj karijeri.

Lima, u video snimku koji je 24 po redu u seriji novogodišnjih spotova koje svake godine snima LOVE, mahom se igra sa svojom dugom, crnom kosom dok menja poze, pokazujući kako je još uvek u sjajnoj formi.

Video je snimao pomenuti Daniel Jackson, dok se za stajling pobrinula Julia von Boehm. Pre Lime, za LOVE su pozirale Kendall i Kris Jenner, Daisy Lowe, Gigi Hadid, Lindsay Lohan, Emily Ratajkowski i dr.