Za njima uzdiše polovina planete, dok druga polovina sanja da ima njihovo vitko telo.

Najpoznatije manekenke na svetu koje su već godinama deo ekipe Victoria's secreta, koje smo videli pre tri nedelje na ekstravagantnoj reviji brenda koja je održana u Londonu, otkrile su koji donji veš preferiraju da nose ispod odeće.  

Adriana Lima: "Izbegavam da nosim uvek jedan te isti veš. To mi je nekako demode i dosadno. Takođe, volim da nosim rasparen i da kombinujem nekoliko različitih boja, materijala i dezena, ali pažljivo, jer želim da postignem skladnu kombinaciju koja će izgledati seksi. Ja lično preferiram da nosim crno-beli veš, to mi je nekako najbolje rešenje. Takođe, podsećam vas da sam mama koja nema dovoljno vremena da bira i prebira po svom vešu, pa uglavnom već znam koji ću da izaberem za koju priliku."  

Karlie Kloss: "Obožavam da nosim rasparene komade. Čak i kada ga niko drugi sem vas ne vidi, bitno je da se vi u njemu osećate dobro i da znate da ćete u bilo kom trenutku ukoliko dođe do skidanja, oduševiti svog partnera."

Behati Prinsloo: "Nemam omiljeni, a uvek nosim nešto drugačije."

Joan Smalls: "E baš ste našli koga da pitate! Ja sam katastrofa kada je pitanju donji veš. Pokušavam da spojim čipku sa pamukom, saten sa pletenim, ali mi ne ide, odnosno shvatim da je to nemoguće, pa se vratim klasici i pamučnom vešu. Ponekad, mada ne tako često, imam običaj da nosim samo crni, satenski brus, bez gaćica. Šta da vam kažem, mala je nevaljala. Ali samo malo... " 

Candice Swanepoel: "Kada bih imala dovoljno vremena da se obučem, možda bih se malo i kreativno razigrala u sferi donjeg veša. Ovako izaberem prvi koji mi se nađe pod rukom."

Lily Aldridge: "Rasparene. Pink sa plavim. Narandžasti sa belim na pruge. Saten sa čipkom. Uvek nosim rasparene."

Josephine Skriver: "Obožavam da spajam rasparene komade. Te kombinacije mi se čini seksi. Isto je sa odećom. Obožavam da osmišljavam kombinacije od različitih brendova. Nikad ne nosim sve od Zare, ili sve od Prade. "

Lindsay Ellingson: "Imam toliko donjeg veša da prosto i da hoću kod kuće ne mogu da pronađem odgovarajuće parove, tako da uvek nosim rasparene.

Eniko Mihalik: "Obožavam donji veš. Tokom dana isključivo nosim klasični, pamučni veš, dok za specijalne prilike, kada poželim da se osetim seksi i zavodljivo biram čipku ili saten i obavezno nosim i haltere."