Sezona dodele filmskih nagrada se nastavlja, a toalete u Holivudu se samo nižu! Sinoć su dodeljene Screen Actor Guild (SAG) nagrade, a Američko udruženje glumaca, koje čini 165 000 članova, priznanje za najbolju glumačku postavu dodelilo je filmu Birdman.

Na dodeli nagrada koja je po mnogima najprecizniji pokazatelj favorita na dolazećim Oscarima prodefilovale su najaktuelnije filmske dive koje su se potrudile da ovu dodelu SAG nagrada i te kako upamtimo!

Iako su kompletan show na crvenom tepihu ukrali zaljubljeni golupčići, Sofia Vergara i Joe Manganiello, tri gracije su uspele da nam privuku pažnju svojim elegantnim, prefinjenim i stajliš kombinacijama: Julia Roberts, Emma Stone i Jennifer Aniston.

Julia koja je bila nominovana za ulogu u filmu The Normal Heart se na pomenutoj SAG dodeli pojavila u crnom odelu s potpisom Givenchyja, ponavljujući prošlogodišnji look.

S obzirom da je filmska diva zvezda poslednje kampanje brenda i jedna od najvernijih brendu, moramo da konstatujemo kako reciklaža i te kako stoji poznatoj glumici koja dokazuje da pored Angie i Emme Stone, niko bolje od nje ne nosi savršeno ukrojena crna odela! Kompletan look, Robertsova je finiširala Tiffany & Co. nakitom, svojom raskošnom kosom i neutralnom, prirodnom šminkom.

Za razliku od Julie, Aniston se opredelila za seksepilnu vintage toaletu s potpisom povratnika, Johna Galliana!

Jenn koja je bila nominovana za ulogu u filmu Cake, blistala je kraj verenika Justina u haljini boje sleza, dubokog V izreza koju je krasila crna, sitna i romantična čipka. Poseban detalj na Anistonovoj je bila tanka, srebrna oglica Freda Leightona koja je akcentovale glumičine raskošne i prilično otkrivene grudi. Talasi u kosi i nude make up zaokružili su ovaj seksi look glumice. 

Međutim, titula najbolje obučene je ipak pripala gracioznoj i elegantnoj Emmi Stone koja iz dodele u dodelu dominira savršenim red carpet izdanjima! Zvezda nagrađenog filma Birdman je izgledala prefinjeno u Diorovom blejzeru ispod kog je obukla od tila dugačku haljinu. Cool, dramatično i seksi. Jednom rečju: fantastično!

Emma je povela računa i o detaljima pa je savršen all black look nadogradila elegantnim, crnim sandalama Gardnera, Christiana Louboutina, Repossi nakitom, crvenim ružom i šarmantnom, niskom punđom.

Naš favorit večeri definitivno!