Prelepa ćerka Micka Jaggera i Jerry Hall nastavlja stopama svoje drage drugarice i koleginice Care Delevingne, postavši zaštitno lice britanskog brenda Mulberry, za sezonu proleće/leto 2015. 

Nakon dugogodišnjeg angažovanja Care Delevingne koja je bila muza brenda unazad nekoliko sezona, Mulberry je odlučio da unese malu, ali upečatljivu promenu u promovisanje svojih krpica i aksesoara, te je umesto Delevingne izabrao možda još i sjajniju zvezdu koja ima jednak modni pedigre kao njena prethodnica!

22-godišnja Jagger je za potrebe prolećne kampanje pozirala u aktuelnim komadima brenda koji su ipak ostali u senci Georgijine lepote i Mulberry torbica poput Delphie (nova), Mini Lily i Small Bayswater. Torbe su uostalom proslavile brend i smatraju se njegovim najboljim "oružjem".

Kompletnu kampanju je fotografisao duo Inez & Vinoodh, a Jaggerova je pozirala u stilu legendarne francuske glumice Brigitte Bardot, sve sa raskošnim talasima u kosi i svojim punim usnama.   

Georgia je pored Care i Suki deo "birtanske bande IT modela" koja polako, ali sigurno pretenduje da dominira u samom vrhu svetskog modelinga. Do sada je već bila lice velikog broja brendova poput  H&M, Vivienne Westwood i Chanela, a pored Kate Moss je bila takođe lice Rimmela, od 2009. godine.

Izbor Jeggerove je samo potvrdio da će ovo biti vrlo značajna godina za britanski brend s obzirom da je konačno nakon skor dve godine od odlaska Emme Hill, Mulberry postavio novog kreativnog direktora, i to Johnny Cocu čiju ćemo prvu kolekciju za brend videti uskoro na dolazećim Nedeljama mode.