Prelepa Olivija Palermo nastavlja sa novim poslovnim avanturama!

Prema pisanju portala Women's Wear Daily, poznata fashionista i NYC girl je od strane popularne britanske makeup i nail marke Ciaté's imenovana za novog kreativnog direktora!

Najnoviji posao koji će joj omogućiti da poput beauty kraljice osmišljava trendove unutar jednog od najpoznatijih kuća lepote, Palermo će obavljati do proleća 2016. godine!   

U svojstvu kreatvnog direktora, Olivia će osmišljavati najnoviju liniju lakova s pečatom Ciaté's, kao i ostatak proizvoda poput krema, ali i make-up liniju.

Olivia Palermo je dizajnirala torbu koju će svi Instagram zaluđenici želeti da imaju!

"Saradnju smo nedavno započeli i već sam prošla kroz selekciju boja, osmišljavanje pakovanja, kao i marketinški deo radeći najviše sa Charlotte Knight, izvršnom urednicom brenda. Vodili smo računa o svakom detalju, ali i trendovima, kao i onome što sam ja zamislila da bi Ciate's trebalo da bude. Sve je ipak stvar prakse, a ja moram da priznam da sam daleko više modno, nego beauty obrazovana. Iako moda i lepota idu zajedno. One su neodvojive."

Ovo su beauty pravila kojih se pridržava Olivia Palermo!

Iako se ne zna puno o kolekciji, poznato je da ćemo Palermine proizvode videti u crno-zlatnom pakovanju, inspirisanom njenim stilom. A među proizvodima dominiraće lakovi za nokte, ruževi, senke u nude nijansama kao i zaštitni lakovi. Fancy!

Ali dobro, da budemo realni, od OP očekujemo samo najbolje! Pa devojka nas je nedavno oduševila sa prelepom capsule kolekcijom cipela!!