Nakon nedelju dana u Milanu, preselili smo se u Pariz! Na samom početku izdvajamo novu kolekciju sa potpisom Anthonya Vaccarelle.

Međutim, ono što je obeležilo ovu reviju pored sjanih kreacija su glasine koje kruže već mesecima. Šuška se da bi Anthony uskoro mogao da preuzme dirigentsku palicu u Saint Laurentu i tako nasledi Heidi Slimanea na mestu kreativnog direktora.

Čovek koji se pre pet godina pojavio na pariskoj modnoj sceni sa već oformljenim dizajnerskim senzibilitetom, stalno je kritikovan da njegova garderoba vrišti: “plitkoumni seksipil”, ali preuzimanje kormila u Versus Versaceu i sad ove Saint Laurent glasine pokazuju da i nema nekih osnova za ovakve kritike.

If it ain't short, it ain't Vacarello!

Upravo tako možemo da opišemo ovu kolekciju. Kratko, oštro i seksi je i inače njegov zaštitni znak.

Foto: Instagram / @fashiontomax

Centralna boja je crna, ali mogli smo da vidimo bordo i sivu, dok su cvetni detalji u formi šljokica koje smo primetili na sakou i kratkoj haljini predstavljali novost u Vaccarellovoj kolekciji.

Ono što je oduševilo ljubitelje Anthonyijeve modne filozofije je shvatanje krznenih oversize kaputa u beloj boji sa kožnim detaljima.

Foto: Instagram / @fashiontomax

Korseti su već viđena stvar, ali Vaccarello stavlja više akcenat na kukove nego na struk.

Kratke kožne haljine i jakne, kao i providna crna čipka i lepršavi providni gornji delovi na bretele idealni su za one koji će minimilizmu ove jeseni dodati malo više hrabrosti.

Foto: Instagram / @fashiontomax

Foto: Instagram / @fashiontomax

Osim što je par manekenki imalo crni ajlajner sa naglašenim izvijenim delom sa cirkonima, manekenke su nosile “no-make up” izgled.

Foto: Instagram / @tompecheux

Priredila: Milana Bulatović 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija