Pre tačno deset godina Victoria Beckham, novo ime u modnoj industriji prema kome su urednici, dizajneri i stilisti imali čist skepticizam, pozvala je bajere i tadašnje modne urednike u Waldorf Towers ne bi li im predstavila svoju debitantsku kolekicju.

U čast te godišnjice Vicky će svoju prolećnu kolekciju prikazati u septembru na LFW, shodno najavi da se vraća svojim britanskim korenima. Jesenju je prikazala juče u renesansnoj kući James Burden, jednoj od najlepših i najimpresivnijih starih zdanja Menhetna koja je podignuta 1918. godine.  

"Uhh, deset godina! Nemam osećaj da je prošlo toliko jer se izdešavalo svašta, ali ponosna sam na sebe i na svoj tim", izjavila je Victoria za Vogue u bekstejdžu nakon revije koju su u prvim redovima ispratili ponosni David, Harper, Romeo i Cruz Beckham, njena porodica koja ju je i do sada pratila i podržavala na najbitnijim događajima.  

Dirljiv momenat na kraju revije usledio je kada je Vicky prišla delu gde su sedeli Harper, Romeo, Cruz i David da ih pozdravi i poljubi. (foto: Profimedia)

"Ovo je jedna vrlo moćna kolekcija u kojoj imamo dosta kitten cipela koje su preslatke, zatim oversize torbe u nijansama ljubičaste, narandžaste i cigle. Modeli su takvi da možete slobodno da spakujete svoju decu u njih, ali i sebe (smeh), tu su i male šik torbe koje izgledaju kao kutije za nakit jer imaju ogledalo kad otvorite, nešto što je svakoj curi potrebno u njenoj mini torbi za izlazak."

Da Victoria prati trendove dokazuje njena najnovija kolekcija u kojoj je sada fokus na kroju, pa smo videli manje džempera koji ležerno padaju slobodno oko tela. Pored kroja Vicky je istraživala military forme, dok se u domenu aksesoara poigrala sa kaišem.

Savršeni kaputi i jakne su obeležile sam početak i uveli nas u red malo ležernijih modela poput beličastog kombinezona zatvorenog dekoltaa sa nabranim, plisiranim nogavicama. Pažnju su pored kitten cipela privukli i ravni kožni modeli sa podužim preklopom. 

Zanimljiva je bila serija animal print modela koje do sada nismo viđali na reviji britanske kreatorke.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/