Atmosfera kojom se prožimaju zvuci dobro poznate melodije Chrisa Isaaka "Wicked game" i estetika satkana od zemljanih tonova mekog pletiva i toplih tkanina koje mame na dodir, sačekala je sve goste poznate francuske dizajnerke.

Jedino što je nedostajalo ovoj reviji bio je eventualno kamin i topla, narandžasta svetlost vatre, jer ste nakon izlazaka modela za modelom na pistu, samo želeli da se ušuškate u neki od komada koje su manekenke nosile na sebi.

Najjednostavniji opis kolekcije bio bi Francuskinja na Divljem zapadu, jer tu je ta krhka devojka, pomalo neobične lepote, svoja i šarmantna, ali u modnim komadima koje nose mahom odvažne dame.

Kožne, blago gužvave čizme koje dosežu do butina u toplim zemljanim toonovima, meki vuneni kaputi sa šarama poput onih koje možemo videti na etno komadima indijanske kulture i duge, duge rese.

Jedan od najzanimljivijih komada svakako je pončo koji je došao u nekoliko verzija.

Pored folklornih dezena mahom u toplim, komplementarnim i naravno, zemljnim tonovima, tu su i neutralni monohromatski stajlinzi u crnoj i beloj boji, ali sa primesama čipke i kože.

Ukratko: nežna, meka, ona prava ženstvenost, dovoljno dominantna da ostavi svoj autentičan pečat!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/