U prvoj epizodi video serijala BEHIND THE SEAMS, divna @monicaainleydlv bila je modni insajder na prvom i drugom PFW danu.

Monica Ainley, kanadska modna novinarka koja već neko vreme živi i radi u francuskoj prestonici, ispratila je reviju Jacquemusa kojom je otvoreno još jedno izdanje Pariske nedelje mode, nakon koje je intervjuisala dizajnera koji je odrastao na farmi na jugu Francuske koju je napustio sa 18 godina kako bi se preselio u Pariz i postao modni dizajner uprkos tome što nije imao nikakvo obrazovanje, niti bogatu i uticajnu porodicu da ga "pogura" ili mu plati prestižne modne škole.

Za magazin Purple jednom prilikom otkrio je kako ga je na taj potez ohrabrio Jean Paul Gaultierkojeg je kao dete gledao na televiziji.

(Ovo je možda najskuplja minijaturna torba na svetu)

Do kontakata je dolazio slanjem poruka važnim ljudima na Facebooku, pokrenuo je Tumblr profil za koji nije mogao ni da sanja kako će mu pomoći da postane slavan, i sa navršenih 19 godina pokrenuo brend u majčino ime pod nazivom Jacquemus.

U prvoj epizodi BTS Elle ekipa je bila i na Dior partyju gde je srela Evu Herzigovu, Joséphine de la Baume, ali i zvezdu nove Dior Addict kampanje, Caru Delevingne i makeup guru-a Petera Philipa sa kojom je popričala na kratko o njegovoj novoj kolekciji, da bi onda za sam kraj ispratila i najvažniji i najiščekivaniji event drugog dana - DIOR reviju na kojoj je moda izazvala samo ovacije.

Pogledajte u nastavku prvi Behind the seams iz Pariza:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/