Četvrti i peti dan na PFW bili su u znaku miljenice svih cool cura - Isabel Marant, Balmain-a i francuske kuće Celine koja je znatno promenila svoj dnk od kada je na njenom čelu kontroverzni Hedi Slimane.

Draga Monica Ainley prvo je posetila reviju francuske dizajnerke gde je iskoristila priliku da zaviri malo u bekstejdž i popriča sa dizajnerkom koja odavno kroji taj tako nonšalantni steet chic.

Isabel je Monici otkrila da je svoju najnoviju kolekciju inspirisanu military, army uniformom osmislla za globetroter ženu koja je stalno u pokretu, ali želi da izgleda moćno, samouvereno.

Revije brenda Celine koja je održana ispred Doma invalida, nije donela toliko iznenađenja kao prethodna. Oda buržoaziji, ali i sedamdesetim u kojoj su zvezde bile zapravo kilote na milion načina, svidela se svima pa i nama koji smatramo da je pored Givenchy-a i Isabel Marant, ovo najbolja kolekcija na ovom PFW izdanju. 

Nakon ovih revija ELLE ekipa je stigla još da poseti Balmain i Oliviera Rousteinga.

Divna Cindy Bruna u razgovoru sa Monicom naglasila je koliko je uživanje raditi u Parizu FW izdanje, te da je Balmain jedan od brendova koji uvek ima najbolji kasting.

U bekstejdžu usledio je potom i kraći intervju sa kreativnim direktorom brenda koji kreira za neustrašivu troublemaker ženu koja nosi modele sa lancima na nogama i glavi, te u supermarket ide u seksi odeći nalik nekom opasnom anđelu...

Pogledajte u nastavku treću epizodu video projekta Behind the seams:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/